Livre
Néerlandais

Er zit een superheld in je boek

Tom Fletcher (auteur), Greg Abbott (dessinateur)

Er zit een superheld in je boek

Public cible:
3-5 ans et plus
Genre:
Er zit een superheld in je boek! Hij moet het boek redden van de krabbelaar, die met zijn waskrijtjes in het boek wil tekenen. Je kunt de superheld helpen, bijvoorbeeld door het boek hoog op te tillen. Of is er soms een andere manier? Vierkant interactief prentenboek met grappige, dynamische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Sujet
Superhelden
Titre
Er zit een superheld in je boek
Auteur
Tom Fletcher 1985-
Dessinateur
Greg Abbott
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
There's a superhero in your book
Éditeur
Antwerpen: Standaard Uitgeverij, 2021
[36] p. : ill.
ISBN
9789002273193 (hardback)

Commentaires

Op de eerste pagina van dit prentenboek is alleen een stukje wapperende cape te zien en in grote letters het woord ‘Zoef!’. Bij omslaan van de pagina blijkt een superheld in het boek te zijn geland, omdat het boek gered moet worden van een monstertje: de krabbelaar. Met zijn waskrijtjes wil hij van alles in het boek tekenen, zoals een enorme gorilla en gemene krabbelboefjes. Steeds wordt de lezer om hulp gevraagd, bijvoorbeeld door het boek hoog in de lucht te tillen, of om zich in te beelden dat de krabbelaar met water wordt weggespoeld. Maar de krabbelaar is slim: die tekent dan snel een paraplu en beschermt zich tegen de vloedgolf. Zo wordt van alles bedacht om de krabbelaar uit te schakelen. Uiteindelijk blijkt de oplossing heel eenvoudig: zijn gemene streken verdwijnen als sneeuw voor de zon door lief voor hem te zijn. Grappig interactief prentenboek voor kleuters met duidelijke instructies. De beknopte tekst laat zich goed voorlezen. Er wordt gespeeld met verschillende lettertyp…Lire la suite

À propos de Tom Fletcher

CC BY 2.0 - Image by Photo by Lucy, minor contrast adjustments by mattbuck.

Thomas « Tom » Michael Fletcher, né le 17 juillet 1985 à Harrow, dans le nord de Londres, est un musicien anglais, chanteur, compositeur, auteur et Youtubeur vlogger. Il est membre du groupe britannique McFly. Il est le guitariste, chanteur et pianiste du groupe. Il a composé et écrit la majorité des textes de son groupe, parfois en collaboration avec certains membres, parfois seul.

Biographie

Tom Fletcher est né à Harrow, Londres. Il est le fils de Bob Fletcher, qui a travaillé à kodak et de Debbie Fletcher qui était enseignante. C'est son père, qui, dans sa jeunesse, a joué dans de petits groupes locaux et qui lui a transmis sa passion pour la musique.

Il a également une sœur, plus jeune Carrie Fletcher née le 22 octobre 1992.

Encouragé depuis s…En lire plus sur Wikipedia