Digitale diensten van de bib

Ook in tijden van Coronamaatregelen kan je terecht bij de bib. Met je Mijn Bibliotheek-profiel lees je digitale prentenboeken van Fundels met je kroost of blader je digitaal door de krant.

Je krijgt hieronder ook speciaal door de bib geselecteerde tips om online te lezen, luisteren en kijken via verschillende digitale kanalen.

Jeugdboekenmaand-YouTube

12_il_jbm20_beeldmerk_rood_nov19_def.jpg

Op Jeugdboekenmaand-YouTube vind je filmpjes van auteurs en illustratoren die voorlezen, vertellen, teken- en knutseltips geven, live illustreren ... Elke dag komen er nieuwe filmpjes bij.  Zo zetten we de Jeugdboekenmaand online gewoon door!

Jeugdboekenmaand

Gopress - Digitale kranten en tijdschriften

Gopress-collage.png

Met je Mijn Bibliotheek-profiel heb je toegang tot het Gopress krantenarchief, met artikels uit een breed aanbod van Belgische kranten en tijdschriften ouder dan 2 dagen. Tot de paasvakantie stellen we het archief open voor alle bibleden.

Doorzoek het krantenarchief

Lees-, kijk- en luistertips van de bib

Onderstaand cultuuraanbod kan je digitaal en meestal gratis gebruiken.