Boek Nederlands

Drakendal : over een jongen die geen twijgje meer wilde zijn

Kristien Dieltiens (auteur), Seppe Van den Berghe (illustrator)

Drakendal : over een jongen die geen twijgje meer wilde zijn

Kristien Dieltiens (auteur), Seppe Van den Berghe (illustrator)
  • Vanaf 9-11 jaar

1 exemplaar beschikbaar

Meeslepende, magische pageturner. Met schitterende fantasy-illustraties. Vanaf 11 jaar. Een spannend, mythisch verhaal over moed, jezelf zijn en avonturen en ervaringen die je tekenen voor het leven. Barn is geen durver. Eigenlijk is hij bang van alles. Hij kan niet eens hoog in een boom klimmen, zoals de andere Boomkinderen van zijn leeftijd. Barn is maar een ‘twijgje’. Zo wordt hij ook door iede
Onderwerp
Dapper zijn
Titel
Drakendal : over een jongen die geen twijgje meer wilde zijn
Auteur
Kristien Dieltiens
Illustrator
Seppe Van den Berghe
Taal
Nederlands
Uitgever
Wielsbeke: Uitgeverij De Eenhoorn, 2018
303 p. : ill.
ISBN
9789462913486 (hardback)

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Etterbeek

zondag: Gesloten
maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 12:00 - 19:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 13:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 13:00

Adres

Oudergemlaan 191
1040 Etterbeek
(Toon op kaart)

Contactgegevens

02 648 01 76
Beschikbaarheid Uitgave Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Aanwezig
Uitgave
Uitgeverij De Eenhoorn, 2018
Plaats in de bib
Jeugd | Verhalen 10+ (blauwe bolletjes)
DIEL

Over Kristien Dieltiens

Kristien Dieltiens (Antwerpen, 27 september 1954) is een jeugdauteur. Ze werkte sinds 1974 met kinderen die de inspiratiebron zijn voor haar boeken. Ze gaf les in de Steinerschool van Brugge. Nu werkt ze voltijds als auteur en illustrator en geeft lezingen voor alle leeftijden. Veel van haar boeken zijn vertaald.

Haar eerste jeugdroman, getiteld 'Olrac', verscheen ook in Duitse vertaling en kreeg in 2002 de prijs van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury. Over Dieltiens verscheen in 2011 'VWS-cahier' 264 van Jet Marchau.

Selectieve bibliografie

  • De gouden bal (1997)
  • Olrac (12/10 2000)
  • De moedervlek (2002)
  • Kokkerellen (2002)
  • Bloemen op de muur (2003)
  • Ik ben nummer dertien (2004)
  • Aude (2005)
  • De nieuwe knecht van Sinterklaas (2005)
  • De stille pijn van Luca (2005)
  • En de z…Lees verder op Wikipedia