Luisterboek
Nederlands

De gorgels en het geheim van de gletsjer

Jochem Myjer (auteur)
+1
De gorgels en het geheim van de gletsjer
×
De gorgels en het geheim van de gletsjer De gorgels en het geheim van de gletsjer

De gorgels en het geheim van de gletsjer

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Melle en zijn zusje Limoni zijn op vakantie in de Alpen. Op een dag wordt Limoni's Waakgorgel Belia ontvoerd door gevaarlijke Kotsbalgers. Met hulp van Katja, die de weg in de bergen op haar duimpje kent, gaan ze op zoek naar Belia. Vanaf ca. 6 jaar.
Extra onderwerp
luisterboeken
Titel
De gorgels en het geheim van de gletsjer / geschreven en voorgelezen door Jochem Myjer
Auteur
Jochem Myjer  (inlezer)
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Leopold, © 2020
4 cd's
Speelduur
ca. 245 min.
ISBN
9789025879655

Andere formaten:

Besprekingen

Integrale weergave van het gelijknamige boek*, voorgelezen door de auteur zelf. Tijdens een vakantie in de Alpen raakt Melles zusje Limoni haar Waakgorgel Belia kwijt. Al snel blijkt dat Belia is ontvoerd door Kotsbalgers, ofwel gevaarlijke, wilde Brutelaars. Met hulp van Katja, die de weg in de bergen op haar duimpje kent, Melles Waakgorgel Bobba en het Berggorgelvolk gaan Melle en Limoni op zoek naar Belia. Een ontzettend leuk en spannend verhaal over een dapper jongetje en zijn Gorgelvrienden. Het taalgebruik is eigentijds en toegankelijk. Het verhaal leest als een trein. De luisteraar rolt van het ene in het andere avontuur. Na een leesboek en een prentenboek bewijst komiek Jochem Myer met dit derde boek dat hij een volwaardig kinderboekenschrijver is. Het vertelplezier spat er van af en het verhaal staat, inhoudelijk én tekstueel, als een huis. Een heerlijk luisterboek vol Gorgels, actie en avontuur. Vanaf ca. 6 jaar.

Over Jochem Myjer

CC BY 4.0 - Foto van/door DWDD

Bernard Edward Jochem Mijjer (Leiden, 22 april 1977), algemeen bekend als Jochem Myjer, is een Nederlands komiek, cabaretier, musicus, presentator, imitator, kinderboekenschrijver en acteur.

Biografie

Jeugd en opleiding

Myjer groeide op in Zutphen, waar hij lager onderwijs volgde op basisschool Het Kelderslag en middelbaar onderwijs op het Baudartius College. Hij verhuisde halverwege de jaren negentig weer naar zijn geboorteplaats Leiden, waar hij het Stedelijk Gymnasium bezocht. Na zijn eindexamen ging hij biologie studeren in Groningen. Zijn studie gaf hij na twee jaar op om fulltime cabaretier te worden.

Theater

Myjer komt over als een energieke cabaretier. In zijn show Adéhadé zet hij zichzelf neer als volwassene met ADHD, wat hij ook in werkelijkheid heeft. Myjer is erg muzikaal en begeleidt zichzelf vaak op piano, maar oo…Lees verder op Wikipedia