Boek Nederlands

Superjuffie op kamp

Janneke Schotveld (auteur), Annet Schaap (illustrator)

Superjuffie op kamp

Janneke Schotveld (auteur), Annet Schaap (illustrator)
  • Vanaf 6-8 jaar

1 exemplaar beschikbaar

Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017!

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is... Superjuffie!

Het is zover! Juf Josje gaat met haar klas op kamp. Kleine tegenvaller is alleen dat meester Snor ook meegaat. Zelf heeft hij er in ieder geval wél erg veel zin in... Ondanks zijn aanwezigheid begint juf Josje ook uit

Titel
Superjuffie op kamp
Auteur
Janneke Schotveld
Illustrator
Annet Schaap
Taal
Nederlands
Uitgever
Houten: Van Holkema & Warendorf, copyright 2015
158 p. : ill.
ISBN
9789000348473 (hardback)

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Etterbeek

zondag: Gesloten
maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 12:00 - 19:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 13:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 13:00

Adres

Oudergemlaan 191
1040 Etterbeek
(Toon op kaart)

Contactgegevens

02 648 01 76
Beschikbaarheid Uitgave Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Aanwezig
Uitgave
Van Holkema & Warendorf, copyright 2015
Plaats in de bib
Jeugd | Verhalen 8+ (blauwe bolletjes)
SCHO

Over Janneke Schotveld

Janneke Schotveld (Lelystad, 3 maart 1974) is een Nederlandse jeugdauteur. In 2018 kwam de film Superjuffie uit, welke is geschreven op het in 2011 uitgegeven gelijknamige boek van Schotveld.

Biografie

Na de middelbare school studeerde Schotveld creatieve therapie. Daarna volgde zij een opleiding aan de Pabo. Sinds 2007 schrijft zij kinderboeken. Met haar eerste boek Villa Fien won zij de Hotze de Roosprijs. In 2012 ontving zij van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor haar boek Superjuffie! een Pluim van de kinderjury.

Bibliografie

  • 2007 - Villa Fien
  • 2008 - Zsa Zsa
  • 2009 - Hotel Kindervreugd
  • 2010 - Robbie en Raffi (serie)
  • 2010 - De flat van Fatima
  • 2011 - Het vergeet me nietje
  • 2011 - Superjuffie
  • 2012 - Superjuffie komt in actie!
  • 201…Lees verder op Wikipedia

Suggesties