Kokeroo • om boeken met baby's te ontdekken.

Help jouw baby of peuter, al voelend, ruikend, luisterend en kijkend, met 'Kokeroo' boeken te ontdekken in de bibliotheek van Etterbeek. Interactie is de sleutel, nieuwsgierigheid de rode draad, en verwondering de enige vereiste.

Voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

Help your baby or toddler to discover books, by touching them, smelling them, listening to them and looking at them with 'Kokeroo' in the library of Etterbeek. Interaction and curiosity are key, a sense of wonder the only prerequisite.

For children from 0 to 3 years old.

Deelname is gratis, maar schrijf vooraf in per e-mail aan info@bibliotheeketterbeek.be of in de bibliotheek zelf.

Participation is free of charge, but please register in advance by mail to info@bibliotheeketterbeek.be or in the library itself.