Wedstrijdreglement toevallig ABC

Wedstrijdreglement Toevallig ABC

Fotowedstrijd bij de tentoonstelling Retteketet Letterpret in de Bibliotheek van Etterbeek van 15 september 2018 t/m 22 oktober 2018.

Wat doe je? Kijk goed rond op straat, in je tuin, in de natuur, … en zoek naar "toevallige letters", letters die gevormd worden door bv. delen van een gebouw, bomen en planten, allerlei voorwerpen. Maak een foto van je toevallige letter.

Bezorg ons je foto. Je kan ons je foto('s) digitaal bezorgen. Mail ze met je contactgegevens aan info@bibliotheeketterbeek.be of post ze op de Facebookpagina van de bibliotheek: www.facebook.com/bibliotheeketterbeek. Gebruik op social media de hashtag ♯retteketetletterpret - vermeld altijd waar de foto is genomen. Je mag ook een afdruk opsturen naar Bibliotheek Etterbeek, Oudergemlaan 191, 1040 Etterbeek.

Uiterlijke inzenddatum: 20 oktober 2018.

Wat valt er te winnen? Een boekenbon. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.